Eten & drinken

Middeleeuwers houden van twee dingen het meeste, een goed gevecht en lekker eten!

Tijdens de Slag om Altena zijn er verschillende stands die de inwendige middeleeuwer zullen verzorgen. Je kunt je buik rond eten op ons horecaplein.
Wat voor heerlijks er allemaal op het menu staat vindt u hieronder.


 

Medieval catering - Taverne

Heb je dorst? In de taverne staan de barvrouwen en mannen de hele dag voor jou klaar om je van een heerlijk hapje en drankje te voorzien. Drink je het liefst een koud Pimpelaar pilsje? Bij deze kraam komt het gewoon uit de tap! Heb je toch liever iets warms? Onze chefs maakt de lekkerste hamburgers en kipkluifjes in now time voor je klaar. Benieuwd wat ze nog meer voor je bereiden? Kom langs en laat je inwendige middeleeuwer verzorgen.

 


 

Kürtõskalács

Ook dit jaar is Kürtõskalács weer van de partij. Hun heerlijke schoorsteenbroden worden vers bereid boven een vuurtje van houtskolen. De geur die daar vanaf komt zal je van heinde en verre naar hun kraam trekken. Eet jij het liefst jou schoorsteenbrood met kaneel of toch liever met Hannie’s hakhoning? Je kan kiezen uit maar liefst zeven verschillende smaken!


 

Wietse’s Pies

Voor de lekkerste English Pie moet je bij ons zijn. 10 verschillende taarten beschikbaar, zoals Steak en Guiness Pie, Lamsgehakt, Game Pie en Chicken pie. Onze taarten proberen? Kom langs bij de Slag om Altena 2022.

Facebook Wietse’s Pies


 

Weten wat er nog meer te beleven is? Neem een kijkje bij het gevarieerde aanbod van de middeleeuwse markt.