Bestel nu je entreetickets voor de Slag om Altena

18 & 19 juni 2022

 

Deze zomer brengt de Slag om Altena je terug naar middeleeuwse tijden! Beleef het Altena uit de 15e eeuw terwijl ridders en jonkvrouwen je alles vertellen over de geschiedenis. Soldaten slaan hun kamp op nabij het oude Slot Altena en vertellen je alles over hun wapens en harnassen. Ga ook eens kijken bij de verschillende ambachten uit deze tijd. Ga zelf boogschieten of bekijk de roofvogel en paardenshows. Volop plezier voor jong en oud. Het hoogtepunt is de grote veldslag tussen de ridders van Altena en die van de graaf van Holland. Hoor jij het gebulder van de kanonnen en het gekletter van de zwaarden al? Kom dan vooral kijken bij de Slag om Altena en beleef de middeleeuwen!

 

Prijzen:
Kinderen t/m 5 jaar zijn vrij van entree.
Slag om Altena volwassen dag:                 € 8,00
Slag om Altena kinderen 5-12 jaar dag:  € 5,00

Concert (alleen op zaterdag 18 juni 2022):
Slag om Altena Jacoba Concert:               € 7,00
Slag om Altena + Concert Combi:            € 13,50

 

Om het evenement te bereiken zijn er een aantal mogelijkheden.
Zo kun je er komen op de fiets, met de auto of het Openbaar vervoer.

Voor de fiets is pal voor de ingang een veld ter parkeerplaats. Als u met de auto komt hebben wij op een kleine loop afstand een (GRATIS) parkeer gelegenheid gecreëerd.
Met het Ov is het ook bereikbaar, al moet u ongeveer vanaf de bushalte nog minstens 1 kilometer lopen. De dichtstbijzijnde bushalte is Almkerk, Anjerlaan.

Vragen?
Heeft u vragen over de ticketverkoop of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op door een email te sturen naar: info@heerenvanaltena.nl